Oasis Beach XIII - El Raso

Oasis Beach XIII is een residentie van 148 woningen gelegen in El Raso. Dit ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca.

El Raso is een deel van Guardamar del Segura, gelegen op ongeveer 2,5 km van het strand. El Raso ligt op slechts een paar honderd meter van het natuurpark van La Mata.

Het complex Oasis Beach XIII ligt dichtbij alle diensten en activiteiten zoals supermarkten, restaurants en vele andere faciliteiten. Door het gunstige klimaat kunt het hele jaar door genieten van het heerlijke zon en de mooie omgeving.

Oasis Beach XIV Appartementen

Oasis Beach 14 is van de projecten in ons assortiment en beschikt over zowel 2- als 3-slaapkamer appartementen. Deze zijn gelijkvloers, dus prima geschikt voor senioren en families met kleine kinderen. De moderne en luxe appartementen zijn voorzien alle gemakken met en beschikken over meer dan voldoende leefruimte. De bungalows op de begane grond beschikken over een tuin en de overige appartementen een solarium. Elk appartement heeft een ondergrondse privé parkeerplaats. Aanvullend kan voor een bergingsruimte worden gekozen om spullen op te slaan.

Gemeenschappelijke ruimtes

Het complex beschikt over prachtige gemeenschappelijke ruimtes met onder andere:

  • twee zwembaden;
  • overdekte spa en fitnessruimte;
  • een minigolfbaan;
  • een speeltuin;
  • een grote tuin.

Kortom, de gemeenschappelijke ruimtes zijn de perfecte aanvulling om te genieten van de mediterrane levensstijl.

De omgeving

Guardamar del Segura is een mooie stad dichtbij het complex. De kasteelruïne, het uitgestrekte strand, de gezellige boulevard, het levendige centrum en de vele restaurants maken dit stadje de moeite waard om te bezoeken.

Op enkele minuten rijden met de auto ligt de kustplaats La Mata. De plaats heeft, ondanks het toerisme in de omgeving, nog steeds haar eigen Spaanse identiteit kunnen behouden.

Nog geen 10 minuten verder ligt de bekendere stad Torrevieja. Het ligt in de provincie Alicante aan de Costa Blanca, 50 kilometer ten zuiden van de de stad Alicante. Er wonen meer dan 100.000 mensen en is van oorsprong een vissersplaats met een zoutmijn.

De kustplaats Alicante ligt op nog geen half uur rijden van het complex. De naam wordt in het Valenciaans geschreven als Alacant, zoals ook te zien is op de lokale bewegwijzering te zien is. Het is de hoofdstad van de provincie Alicante en heeft zo’n 340.000 inwoners.

Elche, of Elx in het Valenciaans, is met zo’n 230.000 inwoners een stuk kleiner dan Alicante en ligt ongeveer 20 kilometer landinwaarts. De stad is bekend vanwege het Palmarel van Elche, het Mysterie van Elche en het Pusol Museum van Elche, drie plekken op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Een uur landinwaarts rijden ligt de plaats Murcia, de hoofdstad van de regio Murcia. Met zo’n 450.000 inwoners is een stad van behoorlijke omvang. Vanwege de rijke historie en tradities is een bezoek aan deze plaats zeker aan te raden.


Laat ons u helpen!

Ontdek op onze pagina 'in de kijker' meer projecten. Wilt u meer informatie, dan kunt u het contactformulier invullen, we beantwoorden graag al uw vragen.

Contacteer ons! Meer projecten zien