fbpx

Spaans Vastgoed Info avonden - Immo & Tapas Tour 2020

Bent u geïnteresseerd in Spaanse immo, maar weet u niet meteen waar te beginnen?

Kom dan naar één van de gratis kleinschalige informatie-avonden, georganiseerd door Second Home Spanje. Op deze avonden kunt u met al uw vragen terecht bij een erkende Belgische makelaar. Second Home Spanje heeft jarenlange ervaring bij de begeleiding van het kopen van een woning in Spanje. U krijgt dus ook vele tips over aspecten waar u niet direct aan heeft gedacht.

Bij de begeleiding voor, tijdens en na de aankoop van uw tweede woning in Spanje bent u verzekerd van de kwaliteitsvolle service waar Second Home Spanje voor staat. Door de betrokkenheid en de kennis over de materie bent u ervan verzekerd dat alles tot in de details wordt verzorgd, opgevolgd en nagekeken. Zelfs lang na het verlijden van de akte staat het team van Second Home Spanje nog voor u klaar. Beloofd!

Het volledige proces wordt u volledig uitgelegd tijdens onze info-avonden.

Ontdek onze events

Immo & Tapas ‘Info avond’ in Mechelen (Beperkte plaatsen)

18 Februari 2020

Immo & Tapas ‘Info avond’ te Hasselt (Beperkte plaatsen)

19 Februari 2020

Immo & Tapas opendeurdag in Brugge (Beperkte plaatsen)

16 Februari 2020

Wat klanten ervaarden

  • Een echte aanrader! Vanaf de eerste minuut meteen een goed gevoel bij Christophe. Legt je alles uit van A tot Z. Ook na de verkoop laat hij je niet in de steek. We hebben nog altijd regelmatig contact, ook als we met vragen zitten. Bij second home heb je er meteen ook een second friend erbij! Goed b... Lees verder
  • Super toffe makelaar! Hebben op een tapas avond een hele goeie uitleg gehad waarom we het beste kunnen investeren in Spanje. Ik ben zelf nog jong maar als ik de stap ga zetten is er 1 persoon aan wie ik men investering toevertrouw. Christophe Dobbelaere je bent een topper!
  • Fantastische begeleiding van begin tot eind !!
  • Christophe bedankt voor de super begeleiding vanaf stap 1 tot de oplevering Annemie en Patrick
  • Van A tot Z professioneel met hoofdletters, ook na de verkoop, niet evident.