Bezichtigingsreis naar Spanje! Niet zomaar een reis...

Op zoek naar een huis of een appartement in Spanje? Wij vinden alvast een goede voorbereiding essentieel voor het welslagen van uw project ! Goed begonnen is half gewonnen toch? 

Na een voorafgaand gesprek bij u thuis of op één van onze kantoren selecteren wij een aantal woningen / appartementen die voor u in aanmerking kunnen komen. Daar we met zoveel mogelijk zaken rekening willen houden (afstanden, behoefte, leeftijd, gezinssamenstelling, budget,…) hou je best rekening met 1,5 à 2 uur voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek is essentieel voor het welslagen van uw project. Tevredenheid op lange termijn staat bij ons hoog op de agenda! 

Nadat we samen deze selectie hebben besproken kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van een bezichtigingsreis naar Spanje. 

Een bezichtigingsreis naar Spanje, hoe werkt dat?

Bij Second Home Spanje word je niet aan uw lot overgelaten maar word je  professioneel begeleid bij elke stap naar de aankoop van een woning. We trekken met onze klanten meestal voor drie of vier dagen naar Spanje. Deze bezichtigings- en belevingsreizen zijn 100% gepersonaliseerd.

We verzorgen:

  • vluchten, hotels en maaltijden
  • bezichtigen van 'hot spots' in de omgeving
  • vervoer
  • maar vooral ook voldoende vrije tijd zodat kandidaat kopers onderling en ongedwongen kunnen overleggen omtrent hun eventuele aankoop

We ontzorgen de klant zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is. Doordat we op voorhand weten wat belangrijk en interessant is voor de klant is dit de meest efficiënte manier voor klanten die graag de juiste investering willen doen. Haast en spoed is zelden goed, dus we nemen uitvoerig de tijd om alles grondig te bekijken en een duidelijk antwoord te geven op alle vragen. Het team van Second Home Spanje zorgt ervoor dat de meest praktische vragen beantwoord worden.