Second Home Spanje

Second Home Spanje staat voor een professionele en kwaliteitsvolle service bij het verhuren en verkopen van vastgoed. Daarbij heeft de klant de zekerheid van een uitstekende dienstverlening die gekenmerkt wordt door integriteit, betrokkenheid, klantvriendelijkheid en expertise. Second Home Spanje staat dan ook garant voor de veiligheid van een groot en bekend merk.

Wij maken het verwerven van een vakantieverblijf of 2de woonst in het buitenland een stap eenvoudiger. Wij begeleiden je in de realisatie ervan en bieden je de meest efficiënte oplossingen aan. Onze medewerkers vertellen je hoe we te werk gaan en hoe je je droomwoning in het buitenland kan realiseren.

Spanje, zon, zee en strand, feesten, cultuur, sport, ambiance, lekker eten, een waaier aan activiteiten, noem maar op… het is er allemaal in overvloed aanwezig en het maakt je droom heel uitdagend en vooral… het maakt je droom vandaag de dag ook héél realistisch!

Second Home Spanje heeft een woning voor elk type eigenaar en elke beurs. Woningen voorzien van alle faciliteiten en uiteeenlopende eigenschappen om er het hele jaar door of slechts tijdelijk in te wonen, woningen om tot rust te komen én vooral te genieten!

Daar staan wij van Second Home Spanje graag garant voor.

Nam je nog niet deel aan één van onze opendeurdagen of infoavonden dan moet je dit zeker overwegen.

Op deze infomomenten geven onze medewerkers zowel waardevolle informatie over nieuwbouwprojecten als van bestaande woningen, naast tal van antwoorden op jouw specifieke vragen.

Een overzicht van onze infodagen vind je hier