Getuigenissen

Theo en Odile

aanbevelingen

Wij kunnen Second HOME Spanje zeker en vast aanbevelen voor al wie op zoek is naar een mooi 2e verblijf in Spanje.
Vanaf de 1e bespreking die met Karl is gebeurd via Zoom , die ondanks de afstand toch heel goed naar ons en onze en vragen en verwachtingen luisterde tot de ontdekkingsreis in Spanje, waar hij ons heel veel informatie en begeleiding heeft gegeven tot het besluit om effectief iets aan te kopen. Super!!
Ook de samenwerking met belgische jurist verloopt heel korrekt en met veel info en hulp, wat toch een hele geruststelling is
Nu nog enkel afwachten tot oplevering en inrichting ( waarbij we ook hulp en info kregen van Karl)

(review augustus 2022)

Ann en Marc

Hartelijke ontvangst

Wij zijn door Christophe zeer hartelijk ontvangen in Spanje. We zijn 4 dagen verbleven in een hotel door Christophe geboekt en gefinancierd. Onze verwachtingen waren echt niet hetgeen we gerealiseerd hebben tijdens onze trip.

Christophe heeft ons tal van huizen/villa's laten zien. Hij kent de streek blindelings en brengt je op de mooiste plekjes. Niets is hem teveel. Hij is zeer gedreven en ambitieus waardoor alles heel naturel overkomt. De klik was er zeker. En ja hoor op het einde van onze 2e dag hebben wij de koop afgesloten van onze villa in Benijofar. De ligging is fenomenaal. Een zeer mooi moment waarop geklonken moest worden..

Christophe heeft ons vervolgens geïnviteerd op een etentje op een prachtige locatie vlak aan de zee. Wij hebben genoten van zijn gastvrijheid en van zijn gezelschap. The Wright person on the right place!!! We zouden het zonder twijfel overdoen, heel blij dat we deze stap gezet hebben en zo goed en professioneel begeleid zijn hierbij door Christophe. Een echte aanrader mensen 👌
Ann & Marc uit St Truiden

(google review juli 2022)

Annie en Daniel

Spanning en ongerustheid...

Voor ons vertrek naar Spanje ervaarden we toch wel een zekere spanning en ongerustheid over hoe alles zou verlopen en of we hoe dan ook ons droompand zouden vinden.
Maar dat was buiten de professionele begeleiding van Christophe van Second Home Spanje gerekend. Hij nam onze zorgen volledig weg, luisterde aandachtig naar onze wensen en verwachtingen en baseerde daarop zijn selectie van te bezoeken panden.
Christophe gaf ons alle ruimte om na te denken, zonder iets op te dringen of ons in een bepaalde richting te sturen.
Reeds op de tweede dag van onze bezichtigingsreis konden we alle vakjes afvinken en vonden we ons droompand.
Second Home Spanje blijft ons ook in de volgende fases van het koopproces begeleiden wat ons toch een zekere gemoedsrust geeft.
Dank ook aan Tom Vandemoortele van Immo Marina in Tremelo, Premium Partner van Second Home Spanje, die Christophe uitzonderlijk vergezelde op onze bezichtigingsreis. Zijn discrete aanwezigheid in combinatie met zijn kennis van zaken en inzicht, hebben onze keuze zeker mee vorm gegeven.

(google review juli 2022)


Mady en John

Luisterend oor....

Na een eerste bezoek bij ons thuis waarbij Christophe luistert naar wat we specifiek op zoek waren selecteert hij vervolgens enkele projecten/panden. Bij het bezoek in Spanje hadden we helemaal niet het gevoel dat we per se moesten kopen, integendeel… Christophe dacht zelf goed mee aan wat we vooraf besproken hadden en wees ons op eventuele minpunten. Er waren twee dagen ingepland om bezichtigingen te doen waarvan wij er maar één nodig hadden om ons droomappartement te vinden. Dit maakt duidelijk dat Christophe echt heeft geluisterd naar onze wensen. Christophe maakte het zelfs mogelijk dat onze hond mee op huizenjacht kon! Er is tevens vrijblijvend begeleiding voorzien van een advocatenkantoor in Belgie zodat wij met een gerust gevoel kochten. Hier ervaar je echte topservice, wij zouden het zo opnieuw doen!

(google review juli 2022)

Annick en Frank

Pur sang !

In onze second home zoektocht werden wij begeleid door Karl. Toffe, vlotte westvlaming die de nodige kennis en finesse had om juiste pand te zoeken.

Na een aantal bezoeken werd onze Spaanse droom gevonden. Een prachtig appartement op het golfterrein van font del llop.

Topervaring met de mensen van Second home. Aanrader, en ook de dienst na verkoop top! Professioneel pur sang.

Annick en frank

 

(google review juni 2022)

Vera en Stan

Degelijke opvolging....

Heel accurate en snelle service.

Degelijke opvolging door een sympathieke begeleider. Second Home Spanje inspireert vertrouwen in een niet alledaags avontuur.

Beslist aan te raden.


Vera en Stan (Schriek)

 

(google review mei 2022)


Maureen en Ilse

Het gevolg van een infoavond

Jaren speelden we met het idee iets te kopen in het buitenland.
Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want telkens stoten we op een teleurstelling.
We beseften ook dat we het niet alleen konden maar begeleiding en een duw nodig hadden.
Een info-avond in Roeselare van Second Home Spanje, gepresenteerd door Christophe, gaf ons die duw.
We hadden beide meteen zoiets van "dat is het!".
Snel vulden we het formulier in zodat Christophe ons zo snel mogelijk mocht contacteren.
En dat deed hij ook. We lieten er ook geen gras over groeien en lieten hem meteen komen.
Christophe legde alles nog eens uit, gaf een klare kijk én gaf ons een goed gevoel.
We doen het! We maakten een afspraak om met hem naar Spanje te gaan en projecten te gaan zien.
Een paar weken later was het zover.
Wat een avontuur!!!
Op basis van onze input toonde hij ons 8 projecten, telkens effectief gelinkt aan onze wensen.
Na veel wikken en wegen kwamen we uit op 2 projecten. En we besloten, ja we besloten een appartement te kopen. Jjjiihhaa!!
De begeleiding was top! Christophe zorgde voor alles, niets was te veel. Hij toonde ons de omgeving, de restaurants, de mogelijkheden.

(google review mei 2022)
Het werden 3 aangename, gezellige dagen in het gezelschap van Christophe.
Eén woord? Gewoon weg "TOP!"
Twijfel je nog? Niet doen, gewoon doen!
Bedankt Ollie!
Groeten
Ilse en Maureen

Hilde en Raf

Vertrouwen !

Wij hebben dit app gekocht op basis van vertrouwen.

Karl heeft ons volledig ons eigen keuze laten doen zonder ons ook maar iets op te dringen. Alles liep volgens afspraak. Wij kregen bij elk bezoek de nodige informatie.

Alle voordelen als nadelen werden besproken. Had een enorme kennis van de streek en een goede band met de betreffende aannemers.

Kortom: Tevreden.

Raf en Hilde.

(google review april 2022)

Ellen en Stijn

Op maat !

Het traject dat jullie aanbieden was op onze maat. De gesprekken, de voorstellen, de begeleiding van ons bezoek ... jullie aanpak liep precies zoals we het graag hebben.

Zonder druk, zonder opdringerigheid, open communicatie en transparantie, de gemoedelijkheid, vanuit zijn eigen beleving, de informele gesprekken ... we zijn heel tevreden over de manier hoe Karl dit aanpakt !
Van dag één hadden we 'de klik' met Karl. Geen enkele vraag is of was te veel ...

We kijken enorm uit naar de verdere samenwerking de komende maanden ... naar de aanloop van de oplevering van onze droom.

Stijn en Ellen

(google review maart 2022)


Nadia en Eddie

Niet mogelijk?

Via via in contact gekomen met Christophe van Second Home. Bleek bovendien dat hij in dezelfde wijk woonde als wij.

Afspraak gemaakt om mekaar in Spanje te treffen en samen op zoek te gaan naar een tweede verblijf. Onze lijst doorgegeven met daarin de punten waaraan een 2e verblijf voor ons moest voldoen. Samen naar 12 locaties/appartementen in de Costa Blanca gaan kijken en allen voldeden bijna volledig aan onze wensen.

Christophe had dus héél goed geluisterd naar de klant! ;-) Uiteindelijk in Finestrat gevonden wat we zochten en binnen de 2 dagen beslist om tot aankoop over te gaan.

Dit was niet mogelijk geweest zonder de begeleiding van Christophe. Top service en top begeleiding aangevuld door 5 dagen plezier en leuke gastronomisch momenten ;-)

Eddie en Nadia

 

(google review februari 2022)

Cedric

Topmakelaar

We werkten samen met Christophe om ons tweede verblijf in Spanje te vinden.

Christophe is een echte topmakelaar. De beleef- en ontdekkingsreis die we samen maakten oversteeg het louter functionele kopen van immo.

Christophe begeleidde ons op een heel rustige en professionele manier in het kiezen van onze droomwoonst. Geen druk en geen zorgen.

Ook van verkoopsdruk hebben we niets gemerkt ondanks dat veel makelaars hier soms de fout in gaan.

Christophe legt de focus op een lange termijn verhouding en zo hebben we het graag. Nu de aankoop getekend is, wacht ons enkel nog de administratieve kant en dan kan het genieten beginnen!

Tot binnenkort en bedankt voor de begeleiding!

Cedric 

(google review februari 2022)

Pascal Goormans

Eerst afspraak met Christophe thuis om over onze wensen en verwachtingen te praten

Christophe heeft daarna enkele projecten uitgekozen die we ter plaatse zijn gaan bekijken. Mooie projecten gezien en een leuke 3 dagen gehad, die ondanks dat we daar ter plaatse waren om appartementen te bekijken toch aanvoelden als een kleine vakantie. Top begeleiding, veel info en zeer goede raad gekregen zowel voor, tijdens als na de verkoop. Een aanrader !!!