Getuigenissen

Kris Van den Bogaert & K. Swaelen

Christophe bleek voor ons de ideale partner.

Tijdens onze vakantie in Spanje beslissen mijn vrouw en ik om een investering te doen in Spanje. Christophe Dobbelaere van Second Home Spanje bleek voor ons de ideale partner voor een zoektocht aan de Costa Blanca.

Door een doorgedreven voorgesprek wist Christophe voor ons een selectie te maken van een aantal panden in de buurt van Torrevieja. Enkele weken later zijn we met Christophe naar Spanje gereisd om ter plaatse te gaan kijken. Deze begeleiding heb je als Belg in Spanje echt nodig!

Second Home Spanje heeft ter plaatse ook de juiste partners zodat we ons geen zorgen moesten maken. De voorgeselecteerde panden bleken van goede kwaliteit. Door tijdens de bezichtigingen verder naar onze wensen te luisteren werd de zoektocht nog iets beter gestuurd waardoor we reeds na één dag het ideale appartement gevonden hadden. Ook tijdens het verdere administratieve verloop in België en Spanje was de begeleiding TOP. Op twee maanden tijd was alles rond. Van zoektocht tot aankoop.

Mevr. Joly

Wij ontvingen steeds een correct antwoord, zelfs tot op heden (na aankoop).

Langs deze weg willen we laten weten dat we na contact met Christophe Dobbelaere overgegaan zijn tot een aankoop in het buitenland. Tevens dient gezegd dat wij met al onze vragen bij hem terecht konden en dat wij steeds een correct antwoord ontvingen zelfs tot op heden (na de aankoop) kunnen wij nog steeds bij hem  terecht.

Frédéric & Sandy D. (Wervik)

Alles wat ons werd voorgesteld was een trouwe weergave van wat er echt ter plaatse te vinden was.

Sinds 1 jaar zijn we de gelukkige eigenaars van onze bungalow in Torrevieja. Alles begon in september  toen we zin hadden om een 2de verblijf te kopen aan de Spaanse Costa Blanca. Na wat info opgezocht te hebben op internet besloten we om op een infoavond te gaan van Second Home Spanje.

Daar kwamen we in contact met Christophe Dobbelaere en het klikte meteen. Hij was altijd zeer begripvol en zeer beschikbaar. Vervolgens werd de praktische afhandeling ivm ons verblijf tijdens het prospectie bezoek, tot in de puntjes geregeld.

Alles wat ons werd voorgesteld was een trouwe weergave van wat er echt ter plaatse te vinden was.

Voor de aankoop was alles voorzien: advocaat, notaris, aankoop van meubels, verzekeringen, enz…

Ook voor de afwerking, niets aan toe te voegen. De termijnen worden gerespecteerd, alles is first-class. Tevredenheid over de hele lijn! Kortweg, we hadden geen onaangename verrassingen en ook niet onbelangrijk...tot op heden is Christophe nog altijd bereikbaar voor de nodige info.


Dries & Femke

... wij werden dan ook heel goed voorbereid… Wij hadden tijdens onze trip een prachtig hotel! Wij hebben vlug onze droom gevonden, ...

Wij willen graag onze goede ervaringen met Second Home Spanje delen.

Zij hebben ons helpen zoeken naar het stekje van onze dromen. Voordat wij op 3 daagse trip zijn vertrokken, hebben wij een paar goede gesprekken gehad, wij werden dan ook heel goed voorbereid… Wij hadden tijdens onze trip een prachtig hotel! Wij hebben vlug onze droom gevonden, Christophe voelde dan ook perfect aan naar wat wij op zoek waren!

Niks was hem dan ook teveel om een kijkje te gaan nemen. Wij zijn ook heel tevreden over de service na verkoop, want dat is tenslotte ook een heel belangrijk punt! De bijstand om bijkomstige zaken te regelen, (bank, notaris….) is TOP Wij kijken terug op een geslaagd avontuur. Een tevreden koppelke.Dries & Femke

Mevr. Vandevoorde

Ik had de foto’s al meerdere malen bekeken en dacht dat dit een rendering was; maar ter plekke aangekomen was het nog mooier in het echt!

In dit mailtje wil ik vertellen hoe super ik de samenwerking met Christophe van Second Home Spanje heb ervaren. In maart  was ik wat op het internet aan het surfen omdat mijn interesse om een appartement te kopen in Spanje aan de Costa Blanca erg groot was. Ik had mijn gegevens doorgegeven en werd snel nadien gecontacteerd door Christophe. Vrijdag 27 maart is Christophe bij mij thuis geweest en we hadden een goed contact en ik had direct volledig vertrouwen in hem.

Toen maakten we de afspraak om appartementjes in de streek van Torrevieja (Alicante) te gaan bezichtigen. Op donderdag 16 april vertrokken Christophe, Lientje-mijn dochter- en ik vanuit Zaventem naar Alicante.  

We bezochten enkele vooraf geselecteerde appartementjes maar mijn hart was verloren aan de bungalows van Oasis Beach. Ik had de foto’s al meerdere malen bekeken en dacht dat dit een rendering was ; maar ter plekke aangekomen was het nog mooier in het echt! Daar bezochten we de kijkwoning en die was superstrak en modern… We aten samen lekkere tapas en bezochten enkele mooie stranden en genoten van het mooie zicht. ‘s Avonds aten we samen en Christophe had de vluchten en ook het mooie hotel geboekt voor ons.

Ik moest het allemaal eventjes laten bezinken maar was zo enthousiast over de bungalows van de Oasis Beach zodat we vrijdag terug naar Oasis Beach  trokken in Orihuela Costa en er was nog een bungalow op de benedenverdieping die in ruwbouw was en ik besloot om ze te kopen.
Nadien zijn we de inrichting gaan kiezen van wasmachine,ijskast, zetel, bedden enz. Toen zijn we lekker gaan eten om dit te vieren en zaterdag vlogen we terug huiswaarts. Het was wel een snelle beslissing maar ben er ongelooflijk blij mee!

Voor Christophe was niets teveel en alles was perfect geregeld! In juni zijn mijn dochter en ikzelf teruggegaan naar Spanje en we zijn dan naar de bank,notaris en voor de NIE NUMMER geweest en dit werd allemaal samen met ons gedaan, zodat wij niets moesten regelen…
Toen we aan ons appartementje kwamen en de deur opendeden, stonden we perplex! Alles was perfect in orde, het was prachtig en helemaal zoals ik het me voorstelde. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen om alles supervlot te laten verlopen. Hiervoor wil ik iedereen nogmaals bedanken. Ik geef ze allemaal een dikke 10/10 voor de service en vriendelijkheid!!!!

Dus bij deze beveel ik de samenwerking met Second Home Spanje aan iedereen aan….

Mevr. Frieda Vandevoorde

Pierre & Frieda De Gelas - Theys

Ze voelden perfect onze wensen aan zodat we aan het einde van de eerste dag onze definitieve keuze al gemaakt hadden.

We waren al een tijdje van plan een tweede verblijf te kopen in Spanje maar we zochten nog naar een betrouwbare tussenpersoon. Via vrienden kwamen we in contact met Christophe Dobbelaere die ons voorstelde alles bij ons thuis te komen uitleggen.

Dat bezoek verliep heel positief. Alle concrete en correcte informatie werd ons gegeven en we planden onmiddellijk een bezichtigingsreis om, samen met Christophe, verschillende vakantiewoningen te bekijken.

De reis was tot in de puntjes geregeld. Het hotel was uitstekend. Christophe heeft ter plaatse werkelijk alles gedaan om ons droom-appartement te vinden.

Hij voelde perfect onze wensen aan zodat we aan het einde van de eerste dag onze definitieve keuze al gemaakt hadden.

Heel erg bedankt voor de uitstekende begeleiding en proficiat aan gans het team voor de perfecte service.
Frieda en Pierre


B & K

De ondersteuning en begeleiding tijdens onze zoektocht was van groot belang daar het anders, voor ons althans, zoeken was naar een speld in een hooiberg.

In oktober jl. vertrokken wij met Christophe Dobbelaere naar Spanje om er enkele projecten te gaan bekijken. Wij beoogden reeds geruime tijd de aanschaf van een vakantiewoning maar dit was onze eerste (begeleide) zoektocht.

Vrienden van ons hadden er reeds een appartement via Christophe aangekocht. Hun ervaring was zeer positief en dit heeft ons dan ook over de streep getrokken om met hem contact op te nemen en in zee te gaan.
De reis verliep bijzonder aangenaam en Christophe was uiterst professioneel in de omgang en zeker niet de opdringerige makelaar en dat was voor ons een groot pluspunt.

Alle bezoeken verliepen zeer vlot en de ‘studiereis’ was tot in de puntjes georganiseerd. Geen moeite was hem teveel en hij voelde ons als klant zeer goed aan. Uiteindelijk opteerden wij voor een aankoop in Costa Blanca Noord. De ondersteuning en begeleiding tijdens onze zoektocht was van groot belang daar het anders, voor ons althans, zoeken was naar een speld in een hooiberg.
Wij kijken terug op een zeer positieve ervaring.

Groetjes,

B & K

Familie Van Damme - Maertens

Aangekomen in Spanje had Christophe een selectie van appartementen gemaakt die iets voor ons zouden kunnen zijn, allemaal hadden ze wel iets wat we vermeld hadden en zo hebben we ook het perfecte appartement voor ons gevonden.

Wij hebben een aangenaam voorafgaand gesprek gehad met Christophe. We hebben al onze wensen besproken en samen de regio op plan bekeken. Aangekomen in Spanje had Christophe een selectie van appartementen gemaakt die iets voor ons zouden kunnen zijn, allemaal hadden ze wel iets wat we vermeld hadden en zo hebben we ook het perfecte appartement voor ons gevonden. We hebben een zeer goede begeleiding gehad en het was een zeer aangenaam en interessant verblijf in Spanje met als resultaat dat we naar huis gingen en ons droomappartement aangekocht hebben en de meubels gekozen en dat allemaal in 1 weekend.

Topservice!!

Martin en Josiane

Mevr. Vernaillen

We reden de avenue van de kust af en het voelde als thuiskomen daar was onze second home.

De eerste avond dachten we...allemaal mooie appartementen maar niet 100%. Gaat het ons wel lukken? De volgende dag werden we weer met veel plezier rondgereden van hier naar daar om onze droom te vinden. Christophe was nog altijd even rustig zonder ons iets te willen opdringen. We reden de avenue van de kust af en het voelde als thuiskomen daar was onze second home. Alles werd geregeld voor de reservering en zijn we lekker gaan eten. Dank aan Christophe en zijn team voor de goeie zorgen.

Second Home Spanje is een aanrader!


De Hr. Van Acker A.

Een heel behulpzame en ervaren man die het beste voor heeft met zijn klanten

Christophe kent zijn job door en door en is eveneens een heel behulpzame en ervaren man die het beste voor heeft met zijn klanten.

JV

Van nature ben ikzelf terughoudend en wantrouwig, maar dit was één van de keren in mijn leven, dat ik mij durfde te laten meeleiden.

Van bij de aankomst werden we door Christophe hartelijk ontvangen. We begonnen meteen met de bezichtiging, maar we kregen het nooit benauwd, t.t.z. kregen nergens het gevoel te worden gepusht tot aankoop.

We deden ons ding en beslisten zelf verdere info te vragen of weg te gaan naar een volgend project. De siesta’s verliepen zoals het hoort, met tapas en rust en met de nodige tijd voor een persoonlijke babbel over de dingen des leven. Toen we uiteindelijk beslisten volgde een rustige administratieve afhandeling met afsluitend diner en ‘amicale’ gesprekken. Van nature ben ikzelf terughoudend en wantrouwig, maar dit was één van de keren in mijn leven, dat ik mij durfde te laten meeleiden. Besluit: klasse en beroepskunde!

Dank en vriendelijke groet.

Danielle Moens

De projecten die we te zien kregen waren goed afgestemd op onze smaak m.b.t. Inrichting, ligging, bouwstijl.

Wij hebben met Christophe kennisgemaakt op de second home beurs in Gent vorige zomer. Er werd een afspraak gemaakt voor een huisbezoek enkele weken later. We kregen een duidelijk antwoord op onze vragen en er werd een beeld geschetst van wat we mochten verwachten. In januari 2017 gingen we op inspectiereis en ontmoeten daar ook Braulio. De projecten die we te zien kregen waren goed afgestemd op onze smaak m.b.t. Inrichting, ligging, bouwstijl. We kregen van Christophe en Braulio voldoende tijd om te kijken en vragen te stellen. Er werd zelfs terug gegaan naar het project dat ons het meeste aansprak om een nog beter beeld te krijgen. Ook de omgeving werd aan ons voorgesteld. S’ middags gingen we met zijn allen tapas eten. Het hotel waar we verbleven was schitterend. We hebben uiteindelijk een dakappartement gekocht in Oasis Beach x en wachten nu vol ongeduld op de oplevering. Ondertussen gingen we nog terug om meubels te kiezen samen met Braulio. Ook die service, van Eva, was geweldig. Kortom alles verliep tot nu naar wens. Christophe en Braulio BEDANKT ! Willy en Danielle