HOB in La Herradura

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4083336

Deze woning met 3 slaapkamers is in 2004 volgens een hoge standaard gebouwd. Het is gelegen in de gewilde stad La Herradura, die beroemd is om zijn hoefijzervormige baai en zijn spectaculaire zonsondergangen. Het ligt op wandelafstand van het strand en het stadscentrum met zijn verschillende restaurants en winkels.

Bij binnenkomst in dit huis, zult u onmiddellijk de hoogwaardige afwerking en alle luxe kenmerken van dit huis ontdekken. Alle kamers in het huis, met uitzondering van de badkamers en de garage, hebben houten vloeren. Er is een lift in het huis, waardoor de communicatie tussen de 3 niveaus zeer comfortabel is. De keuken en badkamers zijn heel mooi ingericht.

Op het hoogste niveau van het huis is er een ruime en luchtige, open woonkamer die uitkomt op een groot overdekt terras op het zuidwesten. Naast de woonkamer is er een volledig uitgeruste keuken, die ook verbonden is met het grote terras. Het terras is ideaal om buiten te eten met vrienden terwijl u geniet van de prachtige zonsondergangen en het uitzicht op de baai van La Herradura. Ook op dit niveau is er een gastentoilet.

Op het hoogste niveau zijn er 3 ruime slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer. De andere 2 slaapkamers delen een familiebadkamer. De slaapkamers komen uit op een groot zonnig terras.

Op het lagere niveau van deze gemakkelijk toegankelijke woning is er een zeer ruime garage voor 2 wagens, een speelkamer en nog een badkamer.

Het huis heeft airconditioning (tevens verwarming) en dubbele beglazing PVC-ramen met elektrische rolluiken. Aangezien dit huis in perfecte staat is, kunt u er meteen van genieten. Het is gemakkelijk te onderhouden, daarom is dit een ideaal vakantiehuis en het ligt dicht bij de zee. Dit is echt een unieke kans.

Kent u de Costa Tropical? Dit is een heel mooi gebied dat niet te toeristisch of overontwikkeld is, zoals andere Spaanse kusten, bijvoorbeeld de Costa del Sol. In feite heeft de Costa Tropical zijn Spaanse karakter behouden. Het heeft een van de beste klimaten met mooie zomers (niet te warm) en de warmste winters op het vasteland van Europa. Er zijn drie luchthavens in de omgeving (Granada, Malaga en Almeria), Malaga is de belangrijkste. U kunt ook in de winter skiën. De bergen van de Sierra Nevada liggen op minder dan 90 minuten afstand, zodat u s ochtends gemakkelijk kunt skiën en s middags op het strand kunt ontspannen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 250m2

Gelijkaardige panden

  • Country house
    ref. 4083266

    3

    3

    202m2

    Costa TropicalVelez De Benaudalla
    ref. 4083266

    €349.000