Rijhuis La Herradura

Goede staat
€ 360.000
Referentienummer 4083407
Dit rijhuis met eenvoudig onderhoud is het perfecte, afsluitbare vakantiehuis. Het strand en de mooie jachthaven (Marina del Este) zijn op loopafstand. Deze jachthaven is een prestigieus gebied met een veelbelovende toekomst. De locatie is ideaal omdat La Herradura erg mooi en vredig is, en het heeft prachtige stranden en het is geweldig om te snorkelen en duiken.
Deze villa te koop is zo ontworpen dat het de mogelijkheid biedt om 2 aparte appartementen te hebben. Het is een ideaal huis voor 2 gezinnen. Of je hebt de mogelijkheid om permanent in het ene deel te wonen en het andere te verhuren.
Op wegniveau is er een grote privé parkeerplaats.
Er zijn twee deuren om toegang te krijgen tot de appartementen. De deur rechts geeft toegang tot het appartement gelegen op de bovenste verdieping van het hoofdhuis. Na een paar stappen is er het hoogste niveau van dit appartement dat uit 2 slaapkamers bestaat met een prachtig uitzicht op zee. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft ook een klein balkon waar u naar buiten kunt kijken en kunt genieten van het prachtige uitzicht op de baai van Marina. Op die verdieping bevindt zich ook de gloednieuwe keuken, volledig uitgerust en met een eetruimte en een doucheruimte. Een trap leidt u naar de bovenverdieping waar de lounge zich bevindt, een open ruimte waar u kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Deze kamer heeft uitzicht op zee. Voor meer entertainment en gezelligheid heeft deze kamer toegang tot een terras met barbecue dat twee sferen heeft: aan de ene kant vindt u de lounge en aan de andere kant de eetruimte om buiten te eten terwijl u uitkijkt over de zee. In de verschillende kamers van dit appartement is omkeerbare airconditioning geïnstalleerd.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 210m2

Gelijkaardige panden