Adel

Instapklaar
€ 615.000
Referentienummer W-5643768
Ontsnap naar uw oase van rust aan de rand van een prachtige golfclub. Dit exclusieve appartement biedt een kalme ambiance en luxe te midden van groene fairways. Geniet van de weidse uitzichten, ontspan in stijlvolle interieurs en laat de rust van deze unieke omgeving uw dagelijkse metgezel zijn. Welkom thuis, waar de allure van de golfclub en de weelderige luxe van uw appartement samenkomen voor een ongeëvenaarde woongelegenheid. Hier vindt u de perfecte balans tussen rust en verfijning.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 4
 • 4
 • 224.54m2

Gelijkaardige panden

 • Adel
  ref. 5643765

  Ontsnap naar uw oase van rust aan de rand van een prachtige golfclub. Dit exclusieve appartement biedt een kalme ambiance en luxe te midden van groene fairways. Geniet van de weidse uitzichten, ontspa ...

  4

  3

  198.54m2

  SpanjeSan Roque
  ref. 5643765

  €486.000