Eden El Faro

Nieuwbouw
€ 599.000
Referentienummer 5420097
Deze woning in de buurt van Mijas La Cala is een ware parel, gelegen op korte afstand van de zee. Met drie slaapkamers en maar liefst drie ensuite badkamers biedt het de perfecte combinatie van comfort en privacy. Het ruime terras van 26m2 voegt een extra vleugje luxe toe aan deze prachtige woning. De locatie van het domein is bijzonder gunstig, omdat het een fitness- en sportcentrum heeft waar u kunt genieten van een actieve en gezonde levensstijl. Of u nu wilt trainen in de fitnessruimte, een verfrissende duik wilt nemen in het zwembad of andere sportfaciliteiten wilt ontdekken, alles is binnen handbereik. De keuken van de woning is werkelijk schitterend en zal zelfs de meest veeleisende koks bekoren. Uitgerust met moderne apparatuur en hoogwaardige afwerking, biedt het een ideale ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van culinaire hoogstandjes. De woning zelf is met oog voor detail en kwaliteit afgewerkt. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende opbergruimte. Elke slaapkamer heeft een eigen ensuite badkamer, wat zorgt voor ultiem comfort en privacy. Of het nu gaat om een ontspannend bad of een verkwikkende douche, u zult zeker genieten van de moderne voorzieningen. Het grote terras is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Met voldoende ruimte voor loungemeubelen en een eethoek, kunt u hier buitenleven en het aangename klimaat van de regio ten volle ervaren. Deze woning nabij Mijas La Cala biedt alles wat u zoekt: een ideale ligging dicht bij de zee, ruime slaapkamers met ensuite badkamers, een groot terras en zelfs een fitness- en sportcentrum binnen handbereik. Mis deze kans niet om te genieten van een comfortabel en luxueus leven aan de kust.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 130m2