Solemar Casares

Nieuwbouw
€ 287.000
Referentienummer 5348172
Vlakbij de zee. Er zijn nog weinig mogelijkheden om zo dicht bij de zee te wonen. Zelfs in Spanje is dit uniek. Mooi appartement vlakbij de dijk. Prachtig zicht en uitstekend afgewerkt appartement. Winter en zomer is het hier een paradijs. Ideaal als u van Spanje en de kust wil genieten. Alles is voorzien alsook gemeenschappelijke ruimten en zwembaden van de nieuwste generatie. Ook de prijzen van deze appartementen zijn meer dan correct. Voor de liefhebbers die graag vanuit hun appartement op de dijk staan, is dit een buitenkans.

Belangrijke informatie

Deze impressies laten je alvast wegdromen van hoe dit pand er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 85m2

Gelijkaardige panden

  • Landhuis te koop in Órgiva
    ref. 5308998

    Dit solide en goed onderhouden stenen huis, een Andalusische cortijo, ligt aan de oever van de Guadalfeo rivier in de plaats Los Tablones de Orgiva en de vallei van de Alpujarras. Dit landelijke eigen ...

    3

    1

    249m2

    SpanjeLos Tablones de Orgiva
    ref. 5308998

    €345.000

  • Huis te koop in Salobreña
    ref. 5309065

    Dit rijtjeshuis is gelegen in de urbanisatie Los Alminares in Salobreña en op slechts 10 minuten lopen van Playa El Caletón. De urbanisatie is omheind en heeft een groot gemeenschappelijk zwembad me ...

    3

    3

    152m2

    SpanjeSalobrena
    ref. 5309065

    €239.990