Huis te koop in Salobreña

Instapklaar
€ 239.990
Referentienummer W-5309065

Dit rijtjeshuis is gelegen in de urbanisatie Los Alminares in Salobreña en op slechts 10 minuten lopen van Playa El Caletón. De urbanisatie is omheind en heeft een groot gemeenschappelijk zwembad met een groot grasveld rondom om te zonnen en te ontspannen.

Deze tussenwoning is in uitstekende staat en alles is zo goed als nieuw. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een eigen garage en ruim terras.

Indien u via de hoofdverdieping (tweede verdieping) naar binnen gaat, betreedt u de woning via het aangename terras op het zuiden met uitzicht op zee. Op deze verdieping vindt u de ruime woonkamer met directe toegang tot het terras, de volledig uitgeruste keuken en een gastentoilet. Wanneer u de trap naar de bovenste verdieping neemt, vindt u de hoofdslaapkamer met inbouwkast en toegang tot het balkon, de tweede slaapkamer en de gezamenlijke badkamer.

Indien u de trap neemt naar de benedenverdieping (eerste verdieping), vindt u een ruime kamer die zou kunnen dienen als derde slaapkamer of als tweede woonruimte. Op deze verdieping bevinden zich tevens een was-/bijkeuken en een (nog af te maken) badkamer. Deze verdieping biedt ook directe toegang tot de garage, zodat u bij het parkeren van uw auto niet naar buiten hoeft om de woning via de hoofdverdieping te betrede

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 152m2