Luxury Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5569049
Het is gebouwd op vier verdiepingen en biedt toegang tot het noorden en zuiden, een eerstelijns golfpositie en panoramisch uitzicht over de golfbaan naar de bergen en de zee. Ontspan in de jacuzzi op het dak, drijf in het overloopzwembad, train in de goed uitgeruste fitnessruimte, breng wat tijd alleen door in de sauna of geniet gewoon van het gezelschap van vrienden in de entertainmentruimte met een fles wijn uit de wijnkelder. Slaapkamers: 6 Badkamers: 7 Gebouwd: 840m² Perceel: 1.294m² Terrassen: 515 m² Garage & Parkeren: 2 & 4 Prijs: € 7.495.000

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens