Villa -Sol 23411

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5291887
Volledig gerenoveerde familievilla met adembenemend zeezicht in het hart van de Golfvallei (Nueva Andalucia). Het pand is verdeeld over 3 niveaus en biedt een open ruimte-indeling met veel natuurlijke lichtinval. Entree omvat een woonkamer/open keuken, 3 tweepersoonsslaapkamers, 2 badkamers en een gastentoilet. Bovenste verdieping biedt 2 slaapkamers: hoofdsuite en een logeerkamer en een badkamer.
Het solarium terras van 90 m2 biedt een prachtig uitzicht op de berg La Concha in het oosten, over de golfbaan en Puerto Banus in het zuiden en de avondzon aan de westkant. Het pand beschikt over tal van recreatieruimtes: souterrain met een tv-kamer, fitnessruimte, sauna en speelruimte, evenals buitenfaciliteiten: zoutwaterzwembad met toegang vanuit de woon-/eetkamer, buitenbarbecue en eethoek, diverse ontspanningsruimtes . Ideale woning voor gezinsleven of een vakantiehuis voor golfliefhebbers.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 4
  • 397m2
  • Gemeubeld