68-Emare - ENKEL HERVERKOOP -

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3205835

Welkom bij Emare

Het  Hoog supper de luxe project ligt aan het strand met alle units volledig op het Zuiden gericht.
Onbeperkt vol zeezicht dus vanuit elk appartement.

Emare is een gesloten 24 uur beveiligde urbanisatie van 28 appartementen.Uniek qua stijl en design, moderne look met aandacht voor de kleinste details qua afwerking.

Het moet perfect zijn op alle vlak.
Licht, ruimte, geluid, privacy, domotica, het is allemaal voorzien.
Opgelet deze units zijn groot 235m2 binnenin en 90m2 terras is een minimum, daarenboven heeft elk appartement een privelift naar zijn eigen garagebox, waar ook nog een extra ruimte van 54m2 is voorzien voor een eventuele 4e slaapkamer. 2 garages en berging.
De penthouse zijn allen 4 slaapkamer en nog veel groter, we praten dan over 350m2 binnenin plus terrassen.

Emare de parel van de New Golden Mile.

 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens