45-Belfry Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3223035
Welkom bij Belfry Villa’s
Deze exclusieve villa’s , te El Campanario aan de New Golden Mile, biedt een eenvoudig ontwerp dat in perfecte harmonie is met de natuur. Het is slechts een korte afstand van Marbella en Puerto Banús, en slechts 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Málaga, evenals dicht bij San Pedro en Estepona.

Bij het ontwerpen van deze luxe villa's hebben de architecten het gebruik gemaakt van grote ramen over de volledige lengte gemaximaliseerd om optimaal te profiteren van het licht, waardoor er ook een vloeiende verbinding is tussen de woonruimtes binnen en buiten, wat wordt versterkt door de open indeling van de villa ontwerpen.

De villa's zijn gebouwd met natuurlijke materialen en lichtgekleurde interieurs om het gevoel van één zijn met de natuur te versterken en warme ruimtes en een gastvrije sfeer te creëren die zowel functioneel als comfortabel is. De villa's hebben grote kelders die kunnen aangepast worden aan uw keuze ( optie): met ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer, een fitnessruimte of thuisbioscoop, terwijl de solaria op het dak van elke villa een kinderzwembad hebben en panoramische uitzichten van 360 ° bieden op de zee en bergen.

Wonen in uw eigen villa heeft veel voordelen, een van de belangrijkste is privacy. U hoeft uw tuin of zwembad niet te delen met andere bewoners en u kunt de ruimtes personaliseren naar uw eigen wensen.

Door de positie van de Belfry Villa’s zijn de bewoners ook binnen handbereik van enkele van de beste golfbanen aan de Costa del Sol, waaronder Los Flamingos Golf Club, Atalaya Golf & Country Club, El Paraíso Golf, Marbella Club Golf Resort en Guadalmina Golf. , en er zijn er nog veel meer te ontdekken.


De bouw van de Belfry Villa’s ligt op schema en 70% van de villa's is al verkocht aan internationale kopers. We zouden het erover eens moeten zijn en zeggen dat Belfry Villa’s de ideale keuze is voor een tweede verblijf aan de Costa del Sol.
Biedt ook een bevoorrechte locatie aan de New Golden Mile. Dit deel van de kust staat bekend om zijn brede scala aan golfbanen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze villa's verkopen snel en er zijn er nog maar enkele beschikbaar!

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens