1-AZAHAR

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3282277
Welkom bij Azahar 

Dit project is opgeleverd er is enkel nog mogelijkheid op een herverkoop. 

In een strategisch gebied omringd door golfbanen in Nueva Andalucia, Marbella, is "AZAHAR DE MARBELLA", een nieuwe urbanisatie met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de zee en de golf die het tot een luxe aanblik maken.

"AZAHAR DE MARBELLA" is een ontwikkeling die bestaat uit 42 fantastische appartementen, strategisch gelegen in de beste en meest exclusieve enclave van Nueva Andalucia.

Deze urbanisatie bestaat uit 5 gebouwen op het zuiden op een uitzonderlijk perceel dat, dankzij het ontwerp en de moderne constructie met grote terrassen, de appartementen een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de golfbanen biedt.
Een paar minuten van AZAHAR DE MARBELLA zijn de meest prestigieuze golfbanen, zoals de Real Club Las Brisas, Los Naranjos Golf Club, La Quinta Golf & Country Club, Aloha Golf Club, Los Arqueros Golf & Country Club, Real Club de Golf Guadalmina , onder andere.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens