60-Aloha Royal

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3355981
Welkom bij Aloha Royal 

Bestaande geronoveerde appartementen en penthouses gelegen in het centrum van de Golfvallei in Nueva Andalucia.

Aloha Royal is een gesloten en beveiligd wooncomplex met twee buitenzwembaden, een parkeergarage en een kinderspeeltuin. Gelegen op een verhoogde positie, biedt het een prachtig uitzicht en een rustige omgeving, op slechts een paar minuten van Puerto Banus en dicht bij golfbanen zoals Las Brisas, Aloha en Los Naranjos.

Aloha Royal bestaat uit 91 appartementen met 2 slaapkamers en duplex- en triplex-penthouses met 2-3 slaapkamers, met hoogwaardige afwerkingen waaronder marmeren vloeren, open haard, ingebouwde kleerkasten en domoticasysteem, alarm, airconditioning, ingerichte keuken, garage en opslagruimte.
- beveiligde urbanisatie
- twee buitenzwembaden
- overdekte parkeerplaats
- speeltuin voor de kinderen

-Hoge kwaliteits materialen
-marmeren vloeren
-volledig ingerichte keuken
-ingebouwde kasten
-domotica.
Gelegen in het hart van golfvallei op slechts een paar minuten rijden van Puerto Banús.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens