96- Le Caprice

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3450794
Welkom bij Caprice 

Le Caprice, de exclusieve woonwijk , omvat slechts 14 woningen waarin licht en design de hoofdrol spelen. Velen dromen van een luxueuze nieuwbouwwoning in The Westin La Quinta Golf Resort & Spa. Deze droom kan slechts voor enkele geprivilegieerden uitkomen!

Het project heeft een zuidwestelijke oriëntatie, en biedt u een prachtig uitzicht op de golfbaan en de mediterrane kust.

De ruime appartementen met privétuin op het gelijkvloers en de prachtige duplex- en dakappartementen zijn ondergebracht in 3 elegante gebouwen van drie verdiepingen, en liggen in een gesloten privé-urbanisatie met gemeenschappelijke tuinen en zwembad.

Privégarage en bergruimte in de prijs inbegrepen
Speciale voordelen in alle installaties en voorzieningen van Westin La Quinta Golf Resort & Spa


Le Caprice: Uw exclusieve woonwijk in The Westin La Quinta, 14 “limited edition” woningen.

The Westin La Quinta geniet een uitzonderlijke ligging in de “Valle del Golf” op slechts 10 minuten van Marbella. Op deze unieke bestemming kunnen golfliefhebbers zich op de 27 holes-golfbaan uitleven. Deze baan werd ontworpen door drievoudig wereldkampioen en winnaar van de Ryder Cup, Manuel Piñero. De golfclub is een ware publiekstrekker en is geschikt voor spelers van alle niveaus.
De woonwijk en de golfbaan zijn harmonieus in de natuurlijke omgeving geïntegreerd en bevinden zich in één van de meest exclusieve zones van de Costa del Sol

Rechtstreekse verkoop bij de projectontwikkelaar

Le Caprice de La Quinta, een voorrecht waar slechts weinigen van kunnen genieten.
Het project is opgeleverd 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens