100- Marein Estrella Del Mar II

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3536108
Welkom bij Marein Esterella del Mar  ,

Villa Estrella del Mar II is de ideale villa in Elviria (Marbella Oost) dankzij een benijdenswaardige locatie in een natuurlijke omgeving omringd door pijnbomen en kurkeiken en op slechts 300 meter van het strand.

Een ontwerp met natuurlijke elementen , open woonkamer met grote schuiframen die verbinding geven op het zonneterras en tuin met prive zwembad . Volledig ingerichte moderne open keuken, Master bedroom met en-suite badkamer voorzien van hoge kwalitatieve materialen.

Als u een golfliefhebber bent, heeft u geluk, want deze villa is gelegen in de zogenaamde ‘Costa del Golf’, die 7 van de beste banen aan de kust van Malaga heeft. zoals Río Real, Santa Clara of Cabopino (18 holes) of anderen zoals Greenlife, Marbella Golf en Artola Golf (9 holes).Wenst u meer informatie, aarzel niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens