128- Amapura Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3559185
Het nieuwbouwproject Amapura bestaat uit 5 ruime vrijstaande villa's en is ideaal gelegen in de meest gewilde en exclusieve locatie van Marbella namelijk Nueva Andalucia.

Deze spectaculaire villa's zijn ontworpen door de meest gerenommeerde architecten in Marbella waaronder Antonio Ruiz.  Ze zijn voorzien van 4 slaapkamers,  5 badkamers. Bovendien beschikt elke villa over een eigen infinity pool met LED verlichting.

De nieuwe eigentijdse villa's bevinden zich op een lichte helling zodat u volop kan genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.  Er zijn 3 golfbanen in de buurt t.w. Las Brisas, Los Naranjos en Aloha Golf. 

Ampura staat voor moderne villa's met natuurlijke lichtinval, open ruimtes, ruime kamers en grote terrassen m.a.w. een gevoel van confort living.

De slaapkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met een fantastisch panoramisch uitzicht.  De master bedroom heeft zelfs een eigen garderobe.  Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van kasten met enorm veel ruimte.

De benedenverdieping biedt een tal van mogelijkheden dat u zelf kan invullen zoals een eigen cinemakamer, fitnessruimte, sauna of een andere oplossing op maat.

Deze droomvilla is een ideale investering waar u samen met uw familie kan vertoeven in een luxueuze omgeving.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens