75- OAKHILLS

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3561877
Welkom in Oakhill.

Gelegen temidden van prachtige natuur in de heuvels nabij Marbella, The Oakhill is een privélandgoed op slechts een klein eindje rijden
weg van stranden, golf en levendige lokale steden. In veel opzichten uniek, The Oakhill is een elegante gesloten urbanisatie van luxe en ruime appartementen in het uitgestrekte terrein van wat aanvoelt als een privélandgoed. De drukte van het moderne leven wordt een verre herinnering terwijl je jezelf onderdompelt in een van de beste en meest rustige gebieden van Zuid-Spanje.
Een aantrekkelijk project van 40. volledig gerenoveerde en goed ingerichte woonruimte ruime appartementen met tuin en duplex penthouses, beide beschikbaar in royale afmetingen twee en drie slaapkamer opties en zowel qua privacy als afwerking zorgt voor een comfortabele woonstijl.
Alle appartementen hebben premium marmeren vloeren, moderne keukens met Siemens-apparatuur en luxe badkamers met inloopdouches. Panoramische uitzichten vullen de woonruimtes via de grote terrassen voor een  levensstijl  van klassiek Spaans.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens