Palo Alto -Las Jacarandas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3716101
Welkom Bij Palo Alto 

Een locatie van een natuurlijke schoonheid, gelegen nét in de bergen van de Andalusische binnenlanden, op enkele minuten van Marbella.
Palo Alto is een exclusieve beveiligde community met prachtige, panoramische zichten over de Middellandse Zee. Een plek waar u zult genieten van de exclusieve dingen in het leven.

In het project Palo Alto heeft u toegang tot zeer veel en zeer uitgebreide faciliteiten, zoals:

Conciërge service, health club, faciliteiten voor paardensport, restaurants, een farmer’s markt, tennisbanen, zwembaden, een social club, een kids club, een gedeelde werkruimte en grote gemeenschappelijke ruimten om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Sierra de las Nieves. Het Palo Alto-domein is 50 hectare groot, waarvan slechts 20% zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zult bevinden.

Palo Alto biedt verschillende fases: 

Almendros - 90 appartementen
Jacarandas - 60 appartementen
Pincapos - 20 appartementen
Eucaliptos -36 appartementen
Granados - 60 appartementen
Olivos - 22  appartementen
Ceibas - 10 appartementen

The Villas - 33 exclusive villas

Architectuur door:

Villarroel Torrico, de architecten van Palo Alto, staan voor uitmuntendheid en esthetische perfectie.
Ze zijn reeds 40 jaar leider op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Uw woning die gebouwd wordt volgens de hoogste specificaties om energie-efficiëntie, geluidsisolatie en gebruik van de nieuwste technologieën in domotica en beveiliging te garanderen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 194m2