149- Le Blanc

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3776992
LE BLANC: DE KROONJUWEEL VAN DE SIERRA BLANCA Op een bevoorrechte locatie met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, is Le Blanc een droom die uitkomt. Net boven Marbella's wereldberoemde Golden Mile en gelegen aan de voet van de heuvels die zijn naam dragen, is Sierra Blanca een van de meest exclusieve woonwijken van zowel de Costa del Sol als heel Europa. 22 DESIGNER VILLAS OP EEN UITVERKOREN LOCATIE. Privacy, discretie en efficiënte dienstverlening en ongeëvenaarde, zorgvuldige klantenzorg zijn bij Le Blanc realiteit. Prachtige panoramische uitzichten, een privétuin en het voorrecht van een ongelooflijk zwembad. Hier komen wensen uit, bijna voordat ze worden gemaakt.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens