154- Balcones Del Lago

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3777006
Aan de voet van de La Concha berg gelegen, omringd door natuur en op slechts 10 min vanaf het schilderachtige dorpje rijden naar Puerto Banus, Marbella en de stranden van de Costa Del Sol. Dit gemoderniseerde, Zuid-West georiënteerde, met 2 slaapkamers duplex penthouse biedt een prachtig uitzicht over het meer Istán, de zee en Gibraltar. De terrassen, met inbegrip van het grote solarium, hebben een magnifiek uitzicht op de La Concha berg. Het appartement is ingericht met een volledig uitgeruste open keuken, het heeft aan de ene kant een ruim terras van 45 m2 met uitzicht op het meer en de zee. De tweede slaapkamer en de badkamer zijn aan de achterkant van het appartement met uitzicht vanaf de slaapkamer & balkon op de mooie, kleurrijke tuinen. De master slaapkamer en badkamer zijn zeer privé en ze liggen beneden met eigen terras van 12m 2 met uitzicht op zee. De vloeren zijn van marmer, er is airconditioning en ook een alarmsysteem. Het dakterras van 85m 2 wordt bereikt via een overdekte trap (geen spiraaltrap). Er is een ondergrondse parkeerplaats & een berging. Goed onderhouden en verzorgde tuinen tonen aan dat dit een urbanisatie is die alle zorg en aandacht verleent aan haar bewoners. De dichtstbijzijnde bar/restaurant is bij de Manolo Santana Club, op slechts 6 minuten rijden. Ook het historische authentieke dorp van Istán is op slechts 10 minuten bereikbaar. Deze prachtige locatie is perfect voor mensen die rust, natuur en authentischiteit zoeken en toch alle faciliteiten die de Mediterrane kust te bieden heeft binnen handbereik willen hebben.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens