8- SYZYGY Residences- UITVERKOCHT - ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3819714
Welkom bij SYZYGY

Syzygy The Residences, Estepona Vanaf 337.545 €

* Nabij voltooiing * Show appartement beschikbaar

The Residences is een luxe ontwikkeling van 47 moderne appartementen en penthouses in een prachtige natuurlijke omgeving. The Residences wordt omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen en biedt twee zwembaden en de elegante chill-outomgeving van een eigen panoramische lounge op het dak, compleet met luxe Balinese bedden.

Syzygy ligt halverwege tussen Estepona en Marbella. Het naburige dorp Cancelada ligt op slechts een paar minuten lopen, terwijl zandstranden en de kustweg die u met de hele regio verbindt, op slechts een klein eindje rijden van het project liggen. De mooie Andalusische badplaats Estepona ligt op minder dan 15 minuten rijden, net als het stadje San Pedro Alcántara, met Puerto Banús en de stad Marbella amper 10 minuten verder. Ook binnen handbereik zijn scholen, het particuliere Hospital medisch centrum, winkels, restaurants, cafés, uitgaansgelegenheden en natuurpaden, en niet te vergeten een ruime keuze aan sportclubs, spa's, maneges en golfclubs. In feite ligt  het vijfsterren  luxe kuurhotel Villa Padierna en de golfbaan voor de deur, waardoor een wereld van lifestyle-mogelijkheden wordt geopend.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens