Le- ANTIK Villa's

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3821656
ANTIK Villa's is een klein schalig project, bestaande uit 7 moderne villa's met een prachtig uitzicht op de zee. Alle villa's zijn op het zuiden gericht , hebben grote ramen om optimaal gebruik te maken van het daglicht, zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit, voldoen aan alle huidige bouwnormen en zijn gebaseerd op de nieuwe trendontwerpen. De villa's hebben een open plan inrichting en zijn gelijkvloers, met een open keuken die uitkijkt op de leefruimte en het terras. De overdekte- en open terrassen en de tuin met een privézwembad zorgen ervoor dat u het hele jaar door van de zon en het milde klimaat kunt genieten. Troeven: - Keuze uit verschillende villa-types - 3 slaapkamers - 3 badkamers en-suite - Gastentoilet - Open plan keuken en leefruimte - Grote ramen - Ruimte voor extra slaapkamers - Panoramische zeezichten en op de omgeving - Centraal gelegen - Privé tuin en zwembad Prijzen : Villa 67-> 1.400.000 € Villa 68-> 1.350.000 € Villa 69-> 1.400.000 € Villa 70-> 1.540.000 € (Showvilla) Villa 71-> 1.450.000 € Villa 72-> 1.450.000 €

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens