161- Celeste Marbella

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3822101
Celeste Marbella is een nieuw project van luxe woningen gelegen in Nueva Andalucía, Marbella. De woningen zijn ontworpen met het oog op lifestyle, ideaal voor een comfortabel en luxueus gezinsleven. Stijlvolle en verfijnde woningen in een prachtige omgeving en een toplocatie. U kunt kiezen uit een onafhankelijke villa of een semi-vrijstaande woning. Beide ontwerpen zijn ruime, veelzijdige, mooi afgewerkte villa's met unieke kenmerken, zoals stijlvolle, moderne glazen wijnkelders en ongelooflijke dakterrassen met een 8 x 3 meter zoutwaterzwembad voor de ultieme luxe levensstijl. De drie onafhankelijke villa's liggen aan de zuidkant van het perceel, georiënteerd op het Zuid-Oosten, wat u een prachtig uitzicht biedt op de berg La Concha en het gemeenschappelijke zwembad. De acht halfvrijstaande woningen hebben zijn ook georiënteerd op het Zuid-Oosten. Er zijn er echter vier met uitzicht op Marbella, de Middellandse Zee en La Concha, terwijl de andere vier u een geweldig uitzicht bieden op Afrika en Gibraltar. De woningen liggen veilig binnen een 24-uurs gated community, in weelderige tuinen met een enorm gemeenschappelijk zwembad. Op slechts een korte afstand van de lokale voorzieningen, 5 minuten van Puerto Banús en ongeveer 10 minuten van Marbella.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens