141- Byu

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3862953

 Welkom bij BYU Hills

Een luxueus nieuwbouwproject en vooruitstrevende  stijl, op een unieke locatie in de meest prestigieuze gebied van Marbella-Benahavis. Een parel aan de Costa del Sol, bestaande uit 24 appartementen, verdeeld over drie gebouwen.

Het project is bewust kleinschalig gehouden om u maximale privacy en rust te bieden. Bovendien kunt u genieten van een adembenemende vergezichten.

Alle appartementen hebben een prestigieus, luxueus en trendy imago en worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Ze beschikken allen over drie slaapkamers en een ruim terras van ongeveer 60 vierkante meter.  De penthouses hebben bovendien een privé-zwembad. Tevens heeft ieder appartement 2 parkeerplaatsen en een bergruimte in de kelderverdieping van het gebouw.

Het ingenieuze concept van de architect biedt u een maximum aan privacy. U heeft immers geen zijburen omdat de modules aan de binnenzijde gescheiden worden door een gang, zodat als het ware een kleine open bebouwing wordt gecreëerd.

Voor het interieur van Uw appartement is enkel het beste goed genoeg. Ieder appartement beschikt over domotica voor de regeling van de verwarming, verlichting, warm water en air-conditioning. Voor de verfrissing van uw appartement zorgt een airco van het merk Daikin en voor de verwarming wordt vloerverwarming voorzien. Uw veiligheid wordt gegarandeerd door een alarmsysteem en voor brandpreventie zorgen rookmelders in de voornaamste vertrekken.

Comfort, luxe en privacy zijn de kernwoorden waaraan werd gedacht bij het ontwerp voor deze schitterende appartementen.
Oplevering 2021/2022

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens