Pança Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4011874


Nieuwbouwproject van 5 villa's 

Anamaya Villa's
is een  project waar gebruik is gemaakt van de combinatie tussen architectuur en natuurlijke elementen. Gelegen aan de voet van een gebrergte te Nueva Andalucia, al de villa's zijn voorzien van prachtige uitzichten over de kust van oost tot west Marbella.

Om de eenheid te creëren hebben de vijf villa's een samenhangend karakter maar elk met een uniek ontwerp.
tussen de 550-600m² over meerdere verdiepingen , met meer dan 1000m² grond per huis.Dit is incl. veranda's in de zon, tussen tuinen en privé zwembaden waardoor de ultieme vorm van een persoonlijke sfeer ontstaat.

De architect heeft zijn ongedwongen benadering om design en natuurlijke band te creëren tussen bewoning en omgeving goed tot zijn recht laten komen. Iedere villa heeft haar natuurlijke grens/scheiding van de andere , door de aangelegde Cipres bomen, hebben hun eigen etree, oprijlaan en ondergrondse parkeergarage met ruimte voor 2 auto's. 

De locatie op de top van de gewilde residentiële wiijk van  Nueva Andalucia kijken de villa's uit over de mooie Golf Valley, met uitzicht over de Middellandse Zee  tot aan de kustlanden van Afrika.Met Sierra Blanca achter zich is dit een bevoorrecht uitzicht.

Op geen 5 min van Marbella centrum , Golden Mile , scholen en winkels.
10 min. van Pueto Banús en stranden met de nieuwe ontwikkelingen om via de kustlijn langen wandelingen te maken door de houten wandelpaden die verbindingen geven  naar San Pedro en zelfs tot Estepona.

45min. van de luchthaven van Malage en ook een goede verbinding met de snelweg AP7.

Over de magie van de Costa del Sol valt niet te twisten. Marbella baadt in zonneschijn, kent een heerlijke keuken en vele culturele activiteiten. Doordat de  prachtige golfbanen en Puerto Banús dichtbij zijn,zijn luxe sportliefhebbers hier op de juiste plek.
Nueva ANdalucia is misschien wel een van de meest exclusieve woonwijken van Marbella met de Golden Mile langs de kust van Puerto Banús, een luxe golfbanen en top internationale scholen. Door het dichtbijgelegen Marbella, mogelijkheden voor winkels, dineren en ene luxueuze sfeer zorgen ervoor dat Nueva Andalucia een magneet is voor internationale klasse.

Anamaya bregt de schoonheid samen met de ultieme beleving van wonen.
Want wanneer er gezondheid is , is er geluk.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 5
  • 534m2