Palo Alto - Los Eucaliptos- PENTHOUSE - LAST UNIT

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4029545
Welkom bij Los Eucaliptos van Palo Alto


Naast de moderne ontwerpen van de verschillende complexen zoals Los Pinsapos, Los Almendros en Las Jacarandas heeft Palo Alto ook Los Eucaliptos zeer stijlvol ontworpen . 
Doordat Los Eucaliptos op een zuidwestelijke helling wordt gebouwd biedt zij prachtige uitzichten gericht op Gibraltar zodat u een andere kijk heeft op deze indrukwekkende vallei van natuurlijke ongereptheid.

De 36 aanpasbare appartementen van 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen en open ruimtes geven het gevoel in verbinding te zijn met de rust en natuur van deze prachtige locatie. Het combineert moderne esthetiek, comfort en voorzieningen met het allerbeste van Moeder Natuur.

Naast alle voorzieningen en diensten van Palo Alto Club en de Health Club, zullen de bewoners van Los Eucaliptos worden voorzien van een tennisbaan, een zwembad en een lounge op het dak, omgeven door het prachtige, natuurlijke landschap. 

De perfecte keuze voor families en professionals die de drukte willen ontsnappen en tóch snel en gemakkelijk toegang willen tot alles wat Marbella te bieden heeft.

De kracht van dit volledige project is dat het een luxe, gesloten en beveiligde urbanisatie is met verschillende mogelijkheden.
In het project Palo Alto heeft u toegang tot zeer veel en uitgebreide faciliteiten waaronder een conciërge service, de Health Club, faciliteiten voor paardensport, restaurants, een Farmer's markt, Kids Club en een Coworking Space, omringd door de prachtige uitzichten op de Sierra de las Nieves.

De privacy van de bewoners staat steeds centraal in het design van de appartementen. Uw woning zal worden gebouwd volgens de hoogste specificaties om energie-efficiëntie, geluidsisolatie en gebruik van de nieuwste technologieën in domotica en beveiliging te garanderen.

Palo Alto, het pareltje van Marbella! 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens