227- Golden Banus

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4232522
Welkom bij Golden Banús
Op een van de meest karakteristieke locaties van de Middellandse Zee, Nueva Andalucía. Een ruimte van natuurlijke schoonheid die de perfecte combinatie biedt van zee en bergen, ontspanning en plezier.
Golden Banús is een bestaand gerenoveerd gesloten urbanisatie op een paar meter afstand van de Golden Mile, waar u kunt genieten van unieke momenten. Een ruimte waar u de rust kunt waarderen zonder de nabijheid van de beste vrije tijd aan de Costa del Sol, Puerto Banús, te verliezen

Golden Banús, heeft alles wat je nodig hebt, leef een stijlvol leven.

Lichte appartementen en penthouses met 1, 2 en 3 slaapkamers, allemaal met grote terrassen en een optie voor parkeren en opslag voor meer comfort. Het is nu mogelijk om vanuit deze mooie woningen het beste uitzicht op de Middellandse Zee te overwegen.

Het nachtleven van Marbella, clubs en disco's wordt beschouwd als een van de meest uitzonderlijke sferen kan bieden ter wereld.
Golden Banús is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een tweede woning en een kans om een ​​veilige en winstgevende investering te krijgen.
Fantastische stranden met wit zand, strandclubs en de beste restaurants. Puur mediterraan leven.
Kwaliteit, comfort en nabijheid, zullen uw leven in Golden Banus tot een waar genoegen maken. Leef een stijlvol leven.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens