59- Alborada Homes

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4251664

Welkom bij Alborada Homes,

Een eigentijds modern appartementen complex van 2, 3 en 4 slaapkamers  gelegen in een residentiële woonwijk  te Benahavis grenzend aan La Quinta .

Het modern aantrekkelijk design met aandacht voor detail , past perfect bij de  natuurlijke omgeving .

Zuid/zuidwest - gerichte appartementen genieten van natuurlijke lichtinval. Een ideale plaats om te ontspannen en tot rust te komen!

De beveiligde urbanisatie garandeert veiligheid en privacy van de bewoners , heeft verschillende gemeenschappelijke zones die gemakkelijk te bereiken zijn waaronder het zwembad met zonneterras, tuinen en een fitnessruimte voor de sportliefhebbers.

Elke woning heeft haar ondergrondse autostaanplaats en berging.

De appartementen  beschikken  over  mooie grote leefruimtes met een volledig ingerichte keuken , grote schuiframen waardoor de leefruimte wordt verbonden door het grote terras om dagdagelijks te genieten van  mooie zichten over de natuurlijke omgeving.

Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens