Velaya Gelijkvloers Hoekappartement

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3638421
Welkom Bij Velaya 

Gloednieuw 3 slaapkamer luxe  hoekappartement wordt opgeleverd met aanpassing in de woning en een  volledig ingerichte buitenkeuken met lounge . 
Gelegen op een van de laatste overgebleven terreinen aan het strand tussen Marbella en Estepona, bekend als New Golden Mile, is Velaya een uitzonderlijke kans om te investeren in een woonconcept dat de luxe levensstijl van het Zuid-Spaanse leven perfect weerspiegelt.

Velaya heeft een exclusieve ligging eerstelijns zee op de New Golden Mile, tussen Puerto Banus en Estepona. Het stranddomein beslaat zo’n 20.000 m2 en beschikt over een gemeenschappelijk infinity zwembad, kinderzwembad, speeltuin, jacuzzi, tennis en padelbanen. Daarnaast zijn er de mooi aangelegde tuin en een ondergrondse parkeergarage. Allemaal gelegen in een beveiligd omheind complex.

Velaya onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn architectuur, exclusiviteit en benijdenswaardige ligging tegenover de zee.

Velaya is een project dat is gericht op het verkrijgen van het BREEAM® International certificaat. De oplevering is voorzien in het jaar 2021.

Wenst u meer informatie over dit prachtige appartement of wenst u een bezichtiging, aarzel niet ons te contacteren. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 111m2