282- Los Olivos 10

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4533968
Welkom bij Los Olivos 10.

Moderne villa van hoge kwaliteit, gelegen in een ultraveilige gated community in de gewilde omgeving van Nueva Andalucia, op korte afstand van de meest prestigieuze golfbanen van Marbella. Los Olivos 10 ligt op een perceel van 1.000 m2 met een verzorgde tuin en een turquoise zwembad.

Dit prachtig gepresenteerde is doordacht ontworpen met een open lay-out die ruimte en licht maximaliseert. Uitgestrekte kamerhoge ramen, grote kelder, edele materialen en verfijnde accenten zijn enkele van de sublieme kenmerken van Los Olivos 10. De villa heeft een elegant en minimalistisch interieur dat perfect past bij de hedendaagse architectuur.

Het pand biedt fantastische luxe voorzieningen, waaronder: vloerverwarming, airconditioning warm/koud, alarmsysteem, infrarood detectoren in elke kamer, geluid van hoge kwaliteit en een huishoudelijk systeem. Dit is absoluut een van de meest aantrekkelijke hedendaagse villa's in de Golf Valley!

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 486m2
  • Gemeubeld