Los Almendros

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4569444
Welkom bij Palo Alto,
In de exclusieve beveiligde community bevindt zich een mooi 2 slaapkamer appartement in het complex van Los Almendros. Een locatie van natuurlijke schoonheid, gelegen net in de bergen van de Andalusische binnenlanden op enkele minuten van Marbella centrum en Puerto Banus. Een plek waar u zult genieten van de exclusieve dingen in het leven zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen aan de infinity zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtige appartement. Palo Alto geeft toegang tot een zeer uitgebreide faciliteiten zoals ; -Conciërge service -Health club -Social club -Kids club Groot binnenzwembad met gym waar je kan genieten van de natuurlijke schoonheid van de Sierra de las Nieves. Palo Alto is een domein van 50 hectare groot waarvan slechts 20% zal bebouwd worden waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zult bevinden. The Gate building : 24h beveiliging Farmer's market Health club Vivali complex : high-end appartement voor professionals die graag van op af stand blijven verder werken. Social club Faciliteiten voor paardrijden incl. parkeerruimte en opbergruimte .

Meubelpakket 50.000€

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 94.22m2
  • Gemeubeld