La Quinta- 3slpk.

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3321979
Welkom bij El real de la Quinta resort.

Een luxueuze resort project in Nueva Andalucia, biedt heel wat mogelijkheden.
Zal bestaan uit verschillende projecten van villa’s en appartementen die zorgvuldig ingepland worden rondom een hotel, restaurants, winkels, golfbaan en academie, wellness-spa, paardensportcentrum, boomgaarden en een prachtig meer met een strand en clubhuis.
Olivos is het eerste appartementen complex dat gebouwd wordt in het resort.
De natuur is een integraal onderdeel van het leven in dit project.
De bevoorrechte locatie naast het Unesco-biosfeerreservaat biedt u de vrijheid om van een persoonlijke versie van buitenleven te kunnen genieten.
De appartementen in Olivos verbinden natuur, traditie en modern design in de idyllische omgeving van een prachtig natuurpark.
De verhoogde ligging op de zuid- en zuidwest gelegen berghelling zorgt voor een panoramisch uitzicht.
De moderne appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers hebben een zuid of zuidwest oriëntatie en ongelooflijk uitzicht op de kust naar Gibraltar, op een heldere dag zelfs tot Noord-Afrika.
Innovatief gebruik van ruimte en design brengt binnen en buiten samen.

Er zijn in totaal 90 appartementen verdeeld over 12 gebouwen van slechts 3 verdiepingen, met maximaal drie appartementen per niveau. Elk heeft 2 of 3 slaapkamers, de 3 slaapkamer units met een extra toilet. De gelijkvloers appartementen hebben een eigen tuin.
De gemeenschappelijke tuinen bestaan uit zwembaden voor volwassenen en kinderen en een aantal zonneterrassen.
Elk appartement heeft een toegewezen parkeerplaats in de garage en een beveiligde prive-opslagruimte.

Ervaar de veiligheid van en een betoverend 200 hectare bergrijk landgoed in Marbella / Benahavis, naadloos geïntegreerd in de idyllische uitlopers van de Sierra de las Nieves in Andalusië, met uitzicht op de majestueuze La Concha berg, de pittoreske kosmopolitische Costa del Sol en grenzend aan het Unesco biosfeerreservaat. En dit alles met de charme van traditionele Andalusische dorpen evenals het bruisende Marbella en Puerto Banús op slechts zo’n 15 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2