180- New Heights Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3992736
New Heights is een luxe nieuwbouw project van 8 particuliere villa's gelegen in een beveiligde gated Golf en Country Club . Deze prachtige villa's zijn geplaatst op een toplocatie, op de eerste regel van La Resina Golf Course. Elke villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl , gebouwd in combinatie met natuurlijke materialen , dat aan een mooi en comfortabel huis, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee brengt.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 240m2