190- Aloha 40

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4006784
Welkom bij ALOHA 40       Verkocht 

Deze zorgvuldig ontworpen moderne villa ligt op een grondoppervlak van 2349m² in een gesloten community, direct aan de prestigieuze Aloha Golf.

De architectuur van deze prachtige villa is een harmonieuze mix van de klassieke, traditionele Andalusische stijl met witte muren en de originele terracotta dakpannen en moderne elementen, gebouwd met hoogwaardige en kwalitatieve materialen.
De gezandstraalde muren van natuursteen vestigen de aandacht op de zeer verzorgde, prachtig aangelegde tuin.
Deze villa heeft mooie details, zoals de Toscaanse luiken, een moderne pergola op het enorme terras en ruime balkons, van waaraf u op ieder moment van de dag genieten kunt van de schitterende omgeving. Binnen en buiten staan direct met elkaar in verbinding doordat de open woonkamer naadloos overloopt naar het terras.

Aloha 40 heeft adembenemende panoramische zichten over de glooiende golfbaan, de berg 'La Concha' en de Middellandse Zee.
Perfect gelegen met een Zuid oriëntatie en een groot verwarmd zwembad in de 'Golf Valley van Marbella omringd door de top-class faciliteiten en dichtbij Puerto Banus, waar u een overvloed vindt aan designer winkels en goede restaurants.

Via de bakstenen oprijlaan naar de hoofdingang komt u binnen in een werkelijk prachtige woning!
Elk detail is weloverwogen in de lay-out van de villa. Open ruimtes waar u dagelijks kunt genieten van de natuurlijke lichtinval, die door de grote ramen binnenstroomt. Vanuit iedere kamer kunt u in alle rust van het uitzicht dat Aloha 40 biedt genieten.

En dan het interieur: smaakvolle Scandinavische design, een neutraal palet van houten vloeren, klassa A energie-efficiëntie, voorzien van vloerverwarming en warme- en koude airconditioning.

De Italiaanse Snaidero keuken vloeit naadloos over in de open leefruimte, met keukenapparatuur van Gaggenau, heel veel kastruimte en kwaliteits armaturen en fittingen. Een vrijstaand eiland biedt een extra informele zitruimte. Hier komen top vakmanschap en tijdloos design te samen.

Aloha 40 heeft een totaal van 5 slaapkamers, met een extra slaapkamer in het aankoppelend gastenverblijf. Iedere kamer beschikt over haar eigen inloop garderobe.

De 6 badkamers hebben accenten van natuurlijke materialen, die ze een warme persoonlijkheid geven. Ruime douches, verwarmde handdoekrails en de kwaliteit van het toebehoren zorgen voor een volledig comfort.

Iedere kamer heeft uitzicht op het verwarmde zwembad, de prachtige tuinen, de golfbaan en de Middellandse Zee.

Verder zijn er nog aparte ruimtes met de mogelijkheid tot verschillende faciliteiten.
De begane grond heeft een gesloten entertaiment ruimte, met een modern ingerichte lounge en veel ruimte en de nieuwste technologie.
En een bijkomende vrije ruimte kan functioneren als speelkamer, gym, kantoor of bioscoop.

De woning heeft top-end security voor een totaal gemoedrust .

Aloha 40 is een instapklare woning die voorzien is van alle comfort die men nodig heeft om samen te zijn met familie en vrienden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 6
  • 6
  • 702m2
  • Gemeubeld