191-La Cerquilla 40

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4007662
Welkom Bij La Cerquilla 40 

In één van de mooiste wijken van Nueva Andalucia bevindt zich aan de golf van Los Naranjos een strak ontworpen eigentijdse villa, Cerquilla 40.

Aandacht voor luxe en kwaliteit.

De open ruimtes met glas rondom zorgen voor natuurlijke lichtinvallen. 
Grote schuiframen verbinden de leefruimte binnen met het overdekte terras en de infinity pool. De villa is gebouwd op een oppervlakte van maar liefst 2450,97m².

De woning bestaat uit 3 verdiepingen: 

De begane grond:

Een oppervlakte van 225,77m² die een ruimtelijk gevoel geeft door de hoge plafonds. Om natuurlijk licht te creëren heeft de architect veel glaspartijen gebruikt zoals bij de balustrade binnen en buiten het huis.
De woonkamer heeft verbinding met de Italiaanse industriële moderne keuken, voorzien van hoog kwalitatieve keukenapparatuur.

Een Gastenkamer met eigen bad en garderobe.

Waar u ook staat in de woning, u heeft continu contact met de omgeving en de prachtige uitzichten over La Concha (de berg), de golf en de Middellandse Zee. 

De eerste verdieping:

264,16m², 3 slaapkamers met en suite badkamers en ingerichte garderobes. Iedere kamer heeft haar eigen identiteit en beschikt over een privé terras met prachtige uitzichten over de golf, de bergen en de zee.

De kelderverdieping:

Maar liefst 328,58m²
Slaapkamers met en-suite badkamer en garderobe ideaal om gasten te ontvangen. Verder heeft men de mogelijkheid opengelaten voor een  binnenzwembad met wellness, een gym of een cinemazaal.

Voor auto's zijn er 2 parkeerplaatsen binnen en 2 buiten. De villa is omringd door een prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegde tuin.

Nueva Andalucia is gemakkelijk te bereiken vanaf de luchthaven en omringd door het sprankelende leven van Marbella, op een minimum afstand van Puerto Banús en andere faciliteiten van het bruisende Marbella.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 6
  • 8
  • 794m2
  • Gemeubeld