192- Casa Hedera

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4007997
Welkom bij Casa Hedera.

Eén van dé luxe familie woningen, volledig gerenoveerd volgens de hoogste normen en kwaliteiten.
Deze uitzonderlijke woning is gelegen in de beveiligde residentiele wijk Sierra Blanca in Marbella, aan de voet van de iconische berg 'La Concha'. Casa Hedera biedt privacy en ligt op slechts 3 km rijden van de levendige kust.

Deze prachtige woning is gesitueerd op een royaal perceel van 1046m² en heeft een bouwoppervlakte van maar liefst 678m², met volledige Zuid oriëntatie. Alles is gebaseerd op de Mediterraanse levensstijl van indoor/outdoor living.

Dat is pas binnenkomen in de ruime hal waar de klassieke houten trap u naar boven of naar de benedenverdieping brengt. Aan ieder detail is gedacht tijdens de inrichting en alles is tot in perfectie afgewerkt.

De woning is verdeeld over 3 verdiepingen:

De begane grond
De eerste verdieping
De kelderverdieping

De begane grond heeft men in verschillende ruimten onderverdeeld: een eetkamer, een woonkamer en TV/Leesruimte.
Deze ruimten zijn allen ingericht met de hedendaagse klasse van het Scandinavische interieur, allen hebben zicht op de tuin en panoramische zichten over heel het kustgebied. Vanuit iedere ruimte kom je op het doorlopende, prachtige terras met de Romeinse zuilen.

De eerste verdieping:

Van de indrukwekkende Master bedroom komt u door de inloop garderobe naar de oh zo mooie badkamer, ingericht met natuurlijke materialen, zoals warm hout en natuursteen.

Ook de 2 logeerkamers aan de rechter en linkerkant op deze verdieping bieden luxe, comfort en adembenemende uitzichten .
Iedere kamer heeft een verbinding naar het doorlopende terras dat ook weer de fenomenale uitzichten biedt op 'La Concha' en de Middellandse Zee.

De kelderverdieping:

Deze is speciaal ontworpen voor plezier, ontspanning en rust. 
U vindt er een op maat gemaakte Spa met overdekt zwembad van 4,9 x 2,6 m², een fitnessruimte, een sauna, een massage kamer evenals een professionele filmzaal en een gastenverblijf met aparte keuken. Deze biedt volledig uitzicht over het terras met Spa pool van 2x1,2m, het verwarmde zwembad van 13 x5 m verbonden met de patio, en dit allemaal omringd door de mooie aangelegde volwassen tuin.
Dan is er op deze verdieping ook nog een aangeklede garage van maar liefst 58m² en dit maakt deze verdieping helemaal compleet!

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te brengen aan deze niet te missen, prachtige woning Casa Hedera in Sierra Blanca - Marbella!

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 8
  • 678m2
  • Gemeubeld