193- Casa Laranja

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4009143
Welkom bij Casa Laranja


Deze luxe villa is ontworpen voor het moderne wonen en aangepast aan het unieke klimaat van Zuid-Spanje.
De eigentijdse woning ligt in een omheinde, beveiligde urbanisatie dichtbij golfbanen, scholen, winkels, de zee en de stad.

Onlangs is de villa volledig gerenoveerd volgens de hoogste kwaliteiten en met aandacht voor natuurlijke materialen, die het huis een warme uitstraling geven.
Binnen en buiten wonen staat centraal, de open woonkamer heeft een modern ingerichte design keuken en kamerhoge schuiframen die een verbinding geven naar het overdekte terras, gecombineerd met een buitenkeuken en een ruim zwembad waar u de hele dag van zon kunt genieten.
Romdom het huis zijn verschillende plekjes gecreëerd om te ontspannen, zoals de verlichte lounge trappen die een speciaal effect geven tijdens de zonsondergang.

Verder heeft het 4 ruime slaapkamers, ieder met een eigen badkamer, waaronder de Master bedroom suite met inloopgarderobe.
Iedere slaapkamer komt uit op een terras met prachtige uitzichten.

De villa is gebouwd op een perceel van 986m² met bouwoppervlakte van 302m², terrassen van 353m², een zwembad van 61m² en heeft een carport van 27m². 
 
Extra:
Bij het zwembad is er een extra woon- / speelkamer, naast één van de slaapkamers die volledig onafhankelijk is van het hoofdgebouw.

Vanuit Casa Laranja is alles wat u nodig heeft in de buurt - u bevindt zich op loopafstand van tal van restaurants en bars en het strand ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto.
15 min. van Marbella 
43 min. van Málaga luchthaven.

 
Belangrijke details:

Klimaatbeheersing:

Airconditioning warme en koude A/C
Open haard
Vloerverwarming
Vloerverwarming in de badkamers 

Domotica, video-intercom monitoren

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 5
  • 351m2
  • Gemeubeld