195- Villa Cordoba

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4010103
In een prachtige villawijk van Nueva Andalucia stellen wij u de volgende villa voor:

Villa Cordoba

Deze schitterende villa ligt in het hart van de Golf Valley, waar de exclusieve golfterreinen Las Brisas, Aloha en Los Naranjos gelegen zijn.
De villa is gerenoveerd en heeft een moderne Andalusische stijl, is volledig ingericht, functioneel en voorzien van hoge kwaliteits materialen.

Via de gastvrije entreehal komt u in de woonkamer met een mooi hoog wit houten plafond en een fraaie open haard in het midden. 
De open keuken heeft direct contact met de eetkamer wat een aangenaam ruim en open gevoel geeft, mede door de aansluiting naar de overdekte veranda met ingerichte barbeque keuken en het uitzicht op de mooie, volgroeide tuin en het charmante zwembad. 
Op de begane grond zijn er verder nog twee slaapkamers, waarvan de master-bedroom rechtstreeks verbonden is met de luxe badkamer en een grote inloopgarderobe. De master-bedroom biedt ook mooie panoramische uitzichten op het zwembad en de berg 'La Concha'. 

Op de benedenverdieping is er een garage ruimte voor 2 tot 3 auto's, een berging en wasruimte, 2 gastenkamers met eigen badkamer en terras én een ontspanningsruimte met cinemazaal.

Masterbedroom ->16,60m²
Badkamer 1 -> 11,20m²
Garderobe -> 10,33m²
2de Slaapkamer ->14,40m²
Badkamer -> 8,48m²
Woonkamer -> 42,39m²
Eetkamer  -> 15,23m²
Keuken -> 20,27m²
Overdekt terras -> 25,30m²
Gastentoilet -> 2,30m²
Entree-hal -> 14,44m² + de gang 6,34m² -3,29m² - 1,24m²
3de slaapkamer -> 14,44m²
4de slaapkamer -> 15,05m² + terras 9,09m²
Badkamer -> 8,48m²
Ontspanningsruimte -> 41,23m²
Wasruimte -> 6,12m²
Technische ruimte -> 6,30m²
Garage -> 45,25m²

De villa is gelegen op nog geen 5 min. rijden van het bruisende Puerto Banús en Marbella stad, vele uitstekende restaurants zoals in Puento Romano en aan de Golden Mile.
Dicht bij scholen en winkels in een prachtige omgeving om dagelijks te kunnen genieten van de prachtige uitzichten over Marbella.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 4
  • 321m2
  • Gemeubeld