MSH123- Avalon

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4051378
Gelegen op slechts een paar minuten van Marbella "Avalon "biedt een combinatie van een spectaculair omringend landschap, open ruimtes en een uitzonderlijk uitzicht over de Middellandse Zee. Een modern appartement dat nu te koop wordt aangeboden met een prachtig uitzicht van 360 graden, ingericht met kwalitatieve materialen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, ondergrondse parkeerplaats, tuin met gemeenschappelijk zwembad. Onmiddellijk beschikbaar.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 104m2
  • Gemeubeld