MSH125- Violetta

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4130830
Welkom bij Violetta in Puerto Banus - Nueva Andalucia.
Dit prachtig 2 slaapkamerappartement, gelegen op een rustige locatie, beschikt over een volledig ingerichte keuken, 2 badkamers, een groot terras met zicht op de tuin, het zwembad en de bergen, airconditioning warm/koud, een ondergrondse parkeergarage en een binnenbad.
Het ligt in een afgesloten complex met 24u-bewaking en -receptie, op loopafstand van het bruisende centrum van Puerto Banus, het strand, winkels, restaurants, cafés, openbaar vervoer en golfbanen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 139m2
  • Gemeubeld