232- Villa Sandcastle

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4287221
Welkom bij Villa Sandcastle

De volledig gerenoveerde villa bevindt zich op een toplacatie van Marbella " Nueva Andalucia " Een beveiligde villawijk met privacy aan de meest prestigieuze golfbanen met panoramische zichten. zoals La Cerquilla, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha en La Quinta. Daardoor  wordt het ook vaak The Golf Valley genoemd. De villa heeft de mediterrane levensstijl mat veel aandacht aan buiten en binnenkant. deze villa is zorgvuldig gerenoveerd met hoog kwalitatieve materialen en behoud zijn traditionele Andalusische stijl.
De villa bestaat uit een begane grond en 1 ste verdiep,op de begane grond heeft u een grote woonkamer met aansluitend een bioscoopzaal. 
Een prachtige half open  grote ingerichte keuken met centrale openhaard , een onafhankelijke wasruimte met wasbak, opslag en apparatuur .
Aan de andere kant van de begane grond bevinden zicht 2 tweepersoonskamers met uitzicht op de tuin voorzien van eigen badkamer.
Op de 1 ste verdieping bevindt zicht de Master bedroom met prachtig uitzicht over de golfbaan van Nueva Andalucia , een grote inloop garderobe met houten afwerking en veel opbergruimte een centraal eiland voor accessoires. en suite een badkamer met dubbele wastafel en ligbad . Op deze verdieping is er een extra slaapkamer , een aparte wellness ruimte uitgerust met twee massagetafels en bi-vouwbare deuren die openen naar de verborgen oase in Bali-stijl met buitenbad. Een groot terras rond het pand biest schaduwrijke zitplaatsen en zwembad dat parallel loopt aan de golfbaan.

Villa Sandcastle beschikt over een gastenverblijf met eigen toegang. Is voorzien van kitchinette en woongedeelte met apparte slaapkamer en badkamer. het gastenverblijf kijkt uit op een met gras begroeide tuin en waterpartijen.

De woning heeft een gesloten garage.

Het meubilair is optioneel (150.000€)

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 502m2