242- Villa Tucan 22

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4287839

Welkom bij Villa Tucan

Een spectaculair modern ontwerp op een bevoorrechte locatie te Marbella in het hart van de golfvallei op loopafstand van Los Naranjos Golfbaan.

Met uitzicht over het prachtige residentiele woonwijk en de berg La Concha ligt het pand in een rijkdom van omliggende golfbanen. De villa is verdeeld over 3 verdiepingen en gebouwd met de hoogste kwalitatieve normen en  materialen en heeft alles voor een modern gezin.

Op een perceel van maar liefst 1500m² met aangelegde tuinen, terrassen aansluitend een verwarmd  zwembad en jacuzzi.

De villa beschikt over grote ramen tot het plafond om het uitzicht op de golf 100% te maximaliseren. Een stijlvolle mix van natuurlijke materialen en een eigentijds interieur ,open woonkamer met open haard en open plan keuken dat beschikt over Neff apparatuur, de schuiframen geven verbinding met een overdekt terras en  2 onafhankelijke eet – en leefruimtes. De moderne  eigentijdse strakke trap geeft toegang tot de boven en  beneden verdieping.

 Luxe slaapkamers met ensuite volledig ingerichte badkamer hebben groten schuiframen die aansluitend verbinding  geven tot fantastische terrassen met uitzicht over de golfbaan van Los Naranjos.

In de benedenverdieping is er een afgesloten garage met capaciteiten voor 3 tot 4 voertuigen, een multifunctionele ruimte die ideaal is voor Gym, speelkamer, bioscoopzaal, wasruimte, enz…

De  hoge standaard kwaliteiten maken deze woning tot een echte luxe, het huis is voorzien van een lift die de 3 verdiepingen verbindt, houten vloeren in de slaapkamers , vloerverwarming in heel het huis ( inclusief de kelder), airconditioning , elektrische rolluiken, veiligheidsglas, alarm, rook – en warmte melders, domotica.

Het meubilair is inclusief .

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie , grondplannen of deze woning te bezichtigen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 641m2
  • Gemeubeld