250- Villa Real

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4293776

Welkom Bij Real 17,

Een eigentijdse villa gelegen op een perceel oppervlakte van 824m2 met toegang via een poort tot het pand . De eigendom biedt een privacy met uitzicht op de bergen vanaf de achterkant van de villa. Met royaal gebruik van natuurlijke materialen, steen en hout geven de moderne strakke lijnen van de villa een verzachtende uitstraling . Bij het binnenrijden van het pand kunnen 2 auto’s gestationeerd worden onder de carport. Een aangelegd pad met inheemse planten, olijfboom en waterornament maakt deze oase compleet . De woonkamer heeft een neutrale inrichting.  Vanaf de bank kijk je uit op het terras en in de skyline de berg La Concha op de achtergrond.

Op dezelfde verdieping een mooie open keuken met centraal het kookeiland volledig ingericht met het apparatuur van het merk Miele. Een glazen presentatiekast van vloer tot plafond maakt in deze kook en eetkamer gedeelte een unieke sfeer om met familie en vrienden prachtige momenten van samenzijn te kunnen beleven. Op de 1 ste verdieping heeft u de mogelijkheid om twee ruimtes om te bouwen naar eigen believen . Hier bevindt zich ook 3 slaapkamers waaronder de Master bedroom met eigen badkamer en prachtige uitzichten over Nueva Andalucia , La Concha en het eindeloze hemellandschap. De Master bedroom heeft een neutraal decor met houten vloer. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel en een ruime douche. Een mooie mix van materialen om een praktische en opvallend resultaat. De 2 gastenkamers delen samen een terras en badkamer met inloopdouche van kwalitatieve materialen.

De tuin en het landschap integreren perfect met de stijl van de villa. Grote ramen mengen het uitzicht als een verlengstuk van de woning . De terrassen hebben pergola’s om schaduw te bieden en de mogelijkheid om elke dag van het  jaar buiten te dineren. De tuin is zodanig aangelegd om privacy te creëren, met het mooie grote zwembad en het uitzicht van La Concha is ongerept en duidelijk genoeg om elk reliëf van de berg te laten zien.

Real 17 biedt alles voor de moderne tijd op een benijdenswaardige locatie . De perfecte oase om te genieten van alles wat Marbella te bieden heeft, in de omgeving van comfort.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 295m2
  • Gemeubeld