249- Reserva 9

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4293970
Welkom bij Reserva  8

Aan de rand van de iconische Golden Mile van Marbella - een van de meest exclusieve plekken aan de Middellandse Zee - ligt de zeer exclusieve woonwijk Sierra Blanca . een beveiligd landgoed strekt zich uit van de voethellingen van de berg La Concha tot aan de randen van de Golden Mile. hier vindt u de luxe hoogwaardige penthouse Reserva 8 . De Penthouse bestaat uit 2 verdiepingen.

De penthouse beschikt over 3 slaapkamers met en-suite een ingerichte badkamer en garderobe, een open plan keuken met kookeiland uitgerust met apparatuur van topkwaliteit een woonkamer en eetkamer die naadloos over gaat tot een ruim terras met zicht over de Middellandse Zee.

Op de 1ste etage heeft u een enorm groot sensationeel dakterras met aparte ruimte voor nog een extra slaapkamer of overdekte lounge . Pré-instalatie voor buitenkeuken of andere faciliteiten.

De gesloten urbanisatie heeft 24-uurs beveiliging en gedeelde toegang tot het zwembad en de fitnessruimte .
De penthouse heeft 2 ondergrondse staanplaatsen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 329m2
  • Gemeubeld