246- Dalia

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4294467
Welkom bij Dalia  1 - Puente Romano 

Dit volledig gerenoveerd tuinappartement gelegen in Marina Puente Romano. Een luxe complex aan de Golden Mile van Marbella , op loopafstand van alle trendy voorzieningen en recreatie gebieden van Marbella, aangezien het zich in het 5 sterren Puente Romano Hotel bevindt.
marina Puente Romano is een gated community met 24-uurs beveiliging omgeven door  tropische tuinen en gemeenschappelijke zwembaden naast de zee.

De begane grond is volledig gerenoveerd volgens de hoogste normen en met speciale aandacht voor detail.
De drie  tweepersoonsslaapkamers zijn zeer goed verdeeld over één niveau, de Master bedroom dat uitgeeft op het terras met en-suite een volledige ingerichte badkamer  en garderobe kast, de 2 gastenkamers beschikken telkens ook over een mooi ingerichte badkamer en garderobe kast. 

Het woongedeelte is ruim en omvat een open plan keuken van hoog kwalitatieve materialen en apparatuur. Een groot terras met lounge en eetgedeelte . 
Het appartement heeft een directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en tuinen, waar de privétoegang is op wandelafstand  tot het strand.

Dit prachtig ingericht begane grond appartement heeft een elegant interieurontwerp met veel aandacht voor hoge kwaliteit.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 140m2
  • Gemeubeld